[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

 

 

IN THE LEAD BIEDT

INDIVIDUELE LEIDERSCHAPSTRAJECTEN

Weet jij dat er meer in jou zit? Ben je hier nieuwsgierig naar en ben je bereid naar jezelf te kijken? Ben je leidinggevende of professional en wil je jouw (persoonlijk) leiderschap verder ontwikkelen? Dan help ik je graag met een op maat gesneden leiderschapstraject waarbij de focus ligt op jouw specifieke coachvraag en doelstellingen.

 

ORGANISATIE ADVIES

Vanuit mijn expertise en brede ervaring help ik organisaties graag bij het ontwikkelen van duurzaam leiderschap. Leiderschap waarbij hoofd en hart samenwerken om met elkaar doelen te realiseren. Ik adviseer management en directie over hoe je leiderschapsontwikkeling in een organisatie kunnen stimuleren en ondersteunen. 

INTERIM MANAGEMENT

Zoek je vervanging voor ziekte of verlof? Behoefte aan leiderschapsontwikkeling direct op de werkvloer? Ik werk graag samen met teams van professionals of teammanagers die hun (persoonlijk) leiderschap verder willen ontwikkelen en als team hun effectiviteit en bijdrage aan de organisatie willen vergroten. 

[su_button style=”soft” url=”http://inthelead.nl/#pg-210-5″ background=”#9ca3ac” color=”#242464″ size=”15″ radius=”5″ icon_color=”#9ca3ac”]Hoe kan ik je helpen?[/su_button]

 

 

OVER

Deze tijd vraagt om duurzaam leiderschap, gericht op het vrij maken van het volledige potentieel van mensen. Leiderschap dat aansluit bij een steeds veranderende wereld met nieuwe uitdagingen. Leiderschap dat inspireert en vanuit daar doelen realiseert. Met oog en hart voor de wereld om ons heen. Dit leiderschap begint bij jezelf, bij leren leiding geven aan jezelf en jouw eigen leven. Dit vraagt van mensen de wil en moed om in de spiegel te kijken, te leren en ontwikkelen. 
Welkom bij In The Lead. Mijn naam is Stefanie van Moorsel. Een bevlogen professional met een grote belangstelling voor mensen. Voor wat hen beweegt en voor hun rijke potentieel. Mijn vak is het ontwikkelen van mensen en organisaties in duurzaam leiderschap: vanuit authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Dit heb ik voorheen gedaan in de commerciële en publieke sector. Als leidinggevende, adviseur en coach. Tegenwoordig doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf In The Lead.

 

[su_spacer size=”50″]

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

 

REFERENTIES

[testimonial_rotator id=273]

 

 BLOGS

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

 

CONTACT

[su_spacer size=”20″]Wil jij weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Laat het mij dan weten via dit contactformulier of bel me.

[contact-form-7 id=”603″ color=”#292457″ title=”Contactformulier 1″]

Stefanie van Moorsel
In The Lead
Coaching, Advies en Interim Management


t: 0657551219

e: stefanie@inthelead.nl

Volg me op
LinkedIn