In the Lead

Be in the lead

In the Lead, is dé plek voor het ontwikkelen van leiderschap. Leiderschap dat inspireert en doelen realiseert. Vanuit de kern en gericht op duurzaam resultaat. In the Lead ondersteunt leidinggevenden, professionals en ondernemers die hun (persoonlijk) leiderschap willen ontwikkelen en hun volle potentieel willen bereiken. Voor zichzelf en zodat zij anderen weer kunnen ondersteunen bij hun ontwikkeling.

In the lead is gespecialiseerd in het ontwikkelen van leiderschap gericht op persoonlijke en organisatie transformatie. Dit doen we middels individuele leiderschapstrajecten, leiderschapstrainingen, workshops en interim management.

In The Lead:
Wil jij je volle potentieel bereiken?

Individueel leiderschapstraject

In the Lead biedt op maat gesneden leiderschapstrajecten aan.
Deze trajecten bestaan uit een mix van coaching, training en advies.
Elk traject kent 6 tot 8 sessies met tussentijdse afstemming, opdrachten en heeft een looptijd van 3 tot 5 maanden.

Het programma is volledig afgestemd op jou en de vraag die je inbrengt. Hierbij kun je denken aan de wens om jouw (persoonlijk) leiderschap te vergroten,  je volle potentieel vrij te zetten of aan een loopbaanvraagstuk.

De individuele leiderschapstrajecten zijn gericht op het bereiken van een duurzame verandering of transformatie in jouw werk en leven.

Leiderschaps workshops & training

In the Lead geeft groepstrainingen en workshops op maat. Op locatie en in-house.

In de trainingen richten we ons op het ontwikkelen van de leider in jezelf om vanuit daar een leider voor anderen te kunnen zijn. Hierbij gaat het om leiderschap waarbij hoofd en hart samenwerken én resultaten worden behaald. In de training ligt de nadruk op leren van en met de groep. Ook is er voldoende ruimte ingelast voor individuele begeleiding.

 

Interim management

Behoefte aan een coachend leidinggevende direct op de werkvloer?

In the Lead werkt graag samen met organisaties die het volledige potentieel van hun organisatie willen (leren) vrijzetten en de beweging willen maken van leidinggeven naar leiderschap.

Functies die goed aansluiten zijn management functies in het werkveld van hrd/leiderschapsontwikkeling of als operationeel manager.

Ervaring

Ik ben Stefanie van Moorsel (1973), oprichter van In the Lead. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in zowel leidinggevende- als adviesfuncties, in de commerciële en publieke sector.

Daarnaast ben ik breed opgeleid als coach, leidinggevende en trainer. Leiderschapsontwikkeling en (organisatie) transformatie heeft altijd mijn volle aandacht gehad, omdat het de sleutel is naar verbinding en groei. Door de jaren heen heb ik mij hier verder in gespecialiseerd, met mijn bedrijf In the Lead als resultaat.

Veel mensen en organisaties willen de transitie maken naar leiderschap en hun volle potentieel bereiken. Ik zie het als mijn taak hen bij deze opgave te ondersteunen én te helpen om hier de vruchten van te plukken.

Referenties

Opdrachtgevers van In the Lead zijn o.a.
ABN AMRO, UWV, Delta Lloyd, ANWB, DDock, NFF, Nationale Nederlanden, BAS Consultancy, Harver, Simpel, DAS Rechtsbijstand, Amsterdam & Partners, Provincie Zuid-Holland, RIBW KA/M

De afgelopen maanden ben ik onder begeleiding van Stefanie intensief aan de slag gegaan met mijn leiderschapsontwikkeling. In de verschillende coachsessies, gesprekken en opdrachten raakten we meerdere thema’s en patronen die mij in de weg stonden om nog beter tot mijn recht te komen in mijn werk, maar ook zeker privé.

Stefanie stelde vragen die me in beweging brachten. Daardoor werd ik mij bewust van mijn (gedachte)patronen en reacties op mijn omgeving. Haar eigen ervaring met het bedrijfsleven, leidinggevende functies en haar resultaatgerichtheid zorgde voor een prettige, constructieve en concrete begeleiding.

Ik heb de afgelopen tijd flinke stappen gezet in mijn ontwikkeling, en aangezien het wiel nu aangeslingerd is voorzie ik voor mezelf nog meer mooie stappen in de toekomst. Dank voor de coaching Stefanie!

Mats Duijndam

Manager, Nationale Nederlanden

Stefanie is een gedreven en gepassioneerde coach. Maar bovenal een erg prettig mens om mee aan de slag te zijn. Zij geeft veel vertrouwen en krijgt snel aan de oppervlakte waar je staat en welke stappen je kunt zetten. Ze heeft mij positief uitgedaagd en daardoor geholpen mijn eigen verantwoordelijkheid (nog meer) te pakken en de waarden van mijn keuzes te ontdekken. Ik raad Stefanie bij een ieder aan die een “next step” wil maken.

Hein Barnhoorn

Managing Director

Stefanie is een enthousiaste en betrokken manager; enthousiast in haar doen en laten en een kei in het enthousiasmeren van medewerkers. Stefanie zet mensen in hun kracht door goed naar hen en hun behoeften te luisteren.

Ze spoort mensen aan om te doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Hierbij heeft ze goed oog voor zowel de belangen van de organisatie als van de medewerker; dit resulteert in een win-win situatie. Ze verbindt mensen met elkaar en weet een fijn klimaat te scheppen waarin iedereen zich thuisvoelt.

Haar drive, plezier in het werk en humor werken voor mij aanstekelijk!

GertJan van Dijk

Adviseur werkgeversdiensten, UWV

Als manager is Stefanie altijd gericht op groei en ontwikkeling. Zij is oprecht, kan medewerkers enthousiasmeren en ze durft ook de lastige zaken te benoemen en aan te pakken. Ze is daadkrachtig en heeft visie. Die kan ze bovendien goed vertalen naar de praktijk. Zo is Stefanie in staat echt verandering te realiseren met blijvend resultaat. En last but not least, zij is gewoon een leuk mens, heeft humor en kan ook om zichzelf lachen. Daarom werk ik graag met haar samen!

Henriëtte van Dueren den Hollander

Senior Coach/Trainer voor Persoonlijk Leiderschap, Samenwerking en Teamontwikkeling, Eigenaar NieuwPerspectief

Blog In the lead onder woorden

Jouw plek

Jouw plek

We dragen onze ouders op onze schouders. Een uitspraak waarmee wordt bedoeld dat jonge kinderen taken op zich nemen die eigenlijk de ouders toebehoren. Taken waar volwassenen verantwoordelijk voor zijn maar niet in staat zijn om deze op hun eigen schouders te nemen....

Lees meer
Authentiek leven

Authentiek leven

Gabor Maté legt helder uit dat een kind twee essentiële levensbehoeften heeft: de behoefte aan hechting en de behoefte aan authenticiteit. Als deze twee met elkaar gaan botsen wint de behoefte aan hechting altijd. Hierdoor leren mensen in hun jongste jaren al (delen...

Lees meer

Contact

Wil je meer weten?
Neem dan contact met me op.

Met hartelijke groet,

Stefanie van Moorsel

In the Lead
Coaching, Training en Interim Management

Tel: 0657551219

9 + 15 =